Prvenstveno vođeni idejom o kvalitetnom i cijelovitom proizvodu na podrčju web dizajna i web developmenta, 2009 godine osnovana je TRAMA INFORMATIKA. Nalazimo se u Zagrebu, ured je na adresi Poljana J Brunšmida 5 (vidi na karti).

Sada bi mogli pisati o sebi u superalativima, mladom, kreativnom , uspiješnom i talentiranom timu ljudi, bogatog iskustva, ali nećemo, jer se to podrazumjeva :-).

Naš osnovni cilj je stečenim znanjima i iskustvima pojednostavniti cijeli proces stvaranja i izrade web stranica, te ponuditi kvalitetna i cijelovita riješenja, koja u potpunosti zadovoljavaju sve potrebe klijenta.

Naš fokus je na kvaliteti. Naš cilj je i vaš cilj – uspjeh i rast.


Tagovi: web shop | booking | web stranica | trama

Naši proizvodi

  • Web paketi

    Web paketi su proizvodi osmišljeni za jednostavno i *brzo* pokretanje jednostavnijih *web stranica. Narudžba dizajna i paketa je u svega tri koraka. Izrada u roku od 3 dana. Naručite!

    www.web-stranice-paketi.com

  • Online booking

    Idalana web aplikacija za turističke agencije orijentirane za prodaju turističkog smještaja, za hotele, kampove i vlasnike privatnog smještaja. Integracija sa web site-om je jednostavna i brza, admin sučelje inovativno, na HRV jeziku sa svim potrebnim elementima. Vaši gosti još ne bookiraju online - što čekate?

    www.ibookinghotel.net