Programiranje po mjeri

Izrada različitih portala, web shopa, servisa sa posebnim zahtijevima u funkcionalnosti i po mjeri klijenta  u mogućnosti smo odraditi. Izrada takvih web aplikacija  spada u kategoriju «programiranje po mjeri».

Ukratko o procesu  izrade

Proces izrade je složen, a prethodi mu sastanak  ili detaljno pismeno opisivanje projekta od strane naručitelja, nakon čega će Vam kontaktirati prodaja sa eventualnim dodatnim pitanjima. Na osnovu prikupljenih informacija i konzulatacija tima radi se  što detaljnija ponuda .

Nakon  prihvaćanja iste sljedi dokumentacija ( prikupljanje dokumentacije za projekt, ugovor, model plaćanja , upoznavanje sa voditeljem projekta).

Konačno slijedi faza projektiranja  sa sastankom na kojem se prolazi kroz cijelokupnu dokumentaciju  (definiraju se eventualni nedostatci, izmjene, značajke).  U ovoj fazi može  eventualno doći do promjena u cijeni projekta.

Nakon ovog koraka se kreće u izradu, najprije projekte dokumentacije (vizualne skice, opis funkcija, vremenska traka/plan izrade) za naručitelja, a sebi radimo tehničku i projektnu dokumentaciju.

Slijedi proces izrade, od dizajna do programiranja. U svakoj fazi izrade aktivno sudjelujete, na način da po završetku pojedine faze, istu pregledavate i testirate, nakon čega je  potvrđujete, kako bi se moglo preći na sljedeću fazu izrade.


Tagovi: web shop | cms | mysql | php | programiranje | programiranje po mjeri